Made to fit

Use our Custom Jeans Creator to make your own pair of RDH jeans from scratch.

KL fashion week 3rd november 2021

” And when you want something , all the universe conspire in helping you to achieve it ,” suatu petikan keramat nukilan Paulo Coelho dalam karyanya ‘The Alchemist’.

Tanggal 3 november 2021, kami di Raw Denim House telah menerima jemputan dari team Mr Andrew Tan untuk ke pentas peragaan KLFW yang ke-9 buat pertama kalinya. Walaupun waktu yang dinyatakan  adalah sangat singkat sebagai ‘new comer’ kami tetap menyahut jemputan tersebut dengan penuh berhemah.Bagaikan suatu mimpi untuk menerima jemputan seperti itu, dalam kekalutan dan kurang pengalaman kami muncul pada pentas peragaan dengan membawa identiti denim buatan tangan dari Besut yang selalu kami banggakan.

Benar bagai dikata , jika tidak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya.Setelah hampir 7 tahun berkecimpung dalam bidang pembuatan jeans di pekan Jerteh akhirnya kami membawa nama Besut kepada persada arus perdana. Suara hasil kreativiti anak tempatan yang cuba memajukan pekan kecilnya didengari oleh pemain-pemain industri berkaitan.  Langkah kecil ini kami mulakan dengan rasa rendah diri.kami sangat berterima kasih kepada rakan pelanggan didalam atau diluar negara yang terus menerus menyokong produk buatan kami.

Disini kami sertakan beberapa keping gambar sekitar pentas peragaan KLFW 2021 untuk tatapan para pengunjung laman sesawang kami. Sekali lagi kami mengucapkan terima kasih kepada semua yang terlibat dalam proses merealisasikan pencapaian kami pada ketika ini.